حکایت مستاجران غرفههای شهربازی های شیراز
پیگیری فارس نتیجه داد/ بدهی اجارهنشینان شهرداری شیراز بخشیده شد
شهرداری شیراز از بخشیده شدن بدهی اجارهنشینان این شهرداری خبر داد.
حکایت مستاجران غرفههای شهربازی های شیراز//به گزارش سرویس اقتصادی خبرگزاری فارس از شیراز، پیش از این خبرگزاری فارس در گزارشی با عنوان «حال مستاجران شهرداری شیراز خوب نیست/ حکایت مستاجران غرفههای شهربازی تنها بخش کوچکی از نارضایتیهاست» بیان کرده بود: شهرداری شیراز صاحبخانه یا موجر خوبی برای مستاجران نیست، باید پای دردودلهای مستاجران نشست تا تلخی «خون به شیشه کردن» را لمس کرد، یک بام و دوهوای شهرداری و شورای شهر شیراز حال کاسبان مستاجر را خراب کرده است و حکایت مستاجران غرفههای شهربازی تنها بخش کوچکی از نارضایتیهاست.
حال شهرداری شیراز در خبری از بخشیدن بدهی اجارهنشینان شهرداری شیراز اطلاع داده و به نقل معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز بیان کرده است: بخشی از بدهیهای اجارهنشینان املاک شهرداری بخشیده شد و تعیین تکلیف بخشی دیگر نیز در انتظار نظر شورای شهر است.
محمدهادی هاشمپور در این خصوص گفت: سه ماه از اجاره مستاجران املاک شهرداری به آنان بخشیده شده و برای تعیین تکلیف اجارهبهای تا شهریورماه نیز نیازمند اجازه شورای اسلامی شهر شیراز هستیم.
وی یکی از چالشهای مهم شهرداری شیراز را حوزه املاک و مستغلات دانست و با اشاره به ارزش ذاتی و پیچیدگیهای این حوزه، گفت: برای رفع مشکلات فرآیند تهیه سامانه املاک شهرداری را از سال گذشته آغاز کردیم و امیدواریم هرچه زودتر با رونمایی از آن، شاهد اتفاقات خوبی باشیم.
معاون شهرداری شیراز ادامه داد: با تکمیل این سامانه میتوان اطلاعات املاک و مستغلات و پلاکهای ثبتی شهرداری را بهصورت آنلاین در اختیار مدیران قرارداد.
هاشمپور تصریح کرد: شهرداری شیراز جزو اولین شهرداریهای کشور در ارائه برخط اطلاعات املاک و مستغلات است و با تکمیل سامانه اعلامشده، فروش تکراری املاک و سایر مشکلات مرتبط و تخلفات احتمالی به صفر خواهد رسید.
وی همچنین به محدودیت منابع مالی در اختیار شهرداری نیز اشاره و یکی از اهداف معاونت مالی و اقتصادی را بهبود مصارف عنوان و تدوین و ابلاغ دستورالعمل مدیریت هزینه را در همین راستا ارزیابی کرد.
معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز با اشاره به اینکه شهرداری به لحاظ منابع مالی کاملا مستقل است، گفت: البته در سالهای گذشته مالیات بر ارزشافزوده حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد بودجه شهرداری را تامین میکرد، اما امسال به دلیل وضعیت اقتصادی ناشی از شیوع کروناویروس، از این محل درآمد مناسبی تامین نشده است.
هاشمپور یکی از مشکلات در خصوص مالیات برارزش افزوده، میزان عدد وصولی و تعیین دقیق سهم شهرداری دانست و گفت: ما از سازمان امور مالیاتی درخواست کردهایم که درآمد این بخش را به شهرداری اعلام کند، اما کل درآمدهای این بخش به خزانه واریز و ازآنجا به شهرداریها تخصیص داده میشود.
وی به تعامل با دستگاههای اجرایی برای وصول مطالبات شهرداری در قالب بودجه سالهای ۹۷، ۹۸ و ۹۹ اشاره و اضافه کرد: کل بدهی دستگاههای اجرایی به شهرداری حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان و مربوط به سالهای زیادی است؛ حالآنکه سال ۹۷ وصولی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان بود که البته سال ۹۸ محقق شد و سال گذشته نیز ۳۵۰ میلیارد تومان آن نهایی شد که بخشی در قالب تهاتر قرار گرفت.
انتهای پیام/م